Άδειο καλάθι                
Σύνδεση
Νέος Λογαριασμός
Επικοινωνία

ΑΡΧΙΚΗ    |     ΠΡΟΪΟΝΤΑ    |     ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ    |     ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ    |     ΠΛΟΗΓΗΣΗ    |     ΠΡΟΦΙΛ

Rosella_wide
 Αρχική σελίδα : Κατάλογος : Προφίλ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

 
Άδειο καλάθι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  
Προσφορές Έρχονται σύντομα Νέα / Ανακοινώσεις

ΑΡΘΡΑ & ΕΠΙΚΑΙΡΑ

 
Αντικαταβολή
ÜberBarTools™
Rosella Flowers
Alpha
Catalogue

Προφίλ

 

Το Μάιο του 2009, έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου online Bar Store καταστήματος στην Ελλάδα, του HYPERLINK "http://www.BarEquip.gr". Εμπνευστής του εγχειρήματος αυτού, ο Ιωάννης Ορφανός, έχοντας δώσει πολυετή δείγματα γραφής πίσω από τη μπάρα, με διακρίσεις σε ελληνικό και σε διεθνές επίπεδο και έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμες επιτυχημένες διοργάνωσεις spirits εκδηλώσεων, θέλησε να πάει ένα βήμα παρακάτω… Με τη δημιουργία της Barequip.gr,  έφερε στην ελληνική αγορά ό,τι έλειπε από εξοπλισμό και από εργαλεία που αφορούν τα Bars, και μαζί με την ομάδα της εταιρείας, ταξίδεψαμε  σε όλους τους σημαντικούς προορισμούς ανά τον κόσμο που φημίζονται για την κατασκευή αυτών των προϊόντων. Γνώρισαμε από κοντά οίκους του χώρου, πήραμε δείγματα προϊόντων και τα δοκιμάσαμε στην πράξη, μελέτησαμε υλικά, τέσταραμε εργαλεία και   κάναμε πολλές επί τόπου δοκιμές σε διάφορες μπάρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ενημερώνουμε συνεχώς το e-shop μας , με καινούρια προϊόντα αλλά και με προσφορές. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση Bar, είτε πρόκειται για ένα αυτοσχέδιο Bar στο σπίτι σας, είτε για το πιο απαιτητικό επαγγελματικό spot. Επίσης, όπως θα δείτε και στο site μας, έχουμε εμπλουτίσει το φάσμα των προϊόντων μας,  με μεγάλη ποικιλία από εργαλεία που αφορούν την παρασκευή του καφέ, από αξεσουάρ που αφορούν το κρασί, από βιβλία, αλλά και από προϊόντα που δίνουν ξεχωριστό στυλ στην επαγγελματική σας εμφάνιση.

Στέλνουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, αλλά καί στο εξωτερικό,  από την έδρα της BarEquip.gr που βρίσκεται στο Πειραιά, όπου μπορείτε καί να μας επισκέπτεστε, ενώ από το Νοέμβριο του 2015, λειτουργεί και το νέο μας κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Θεμιστοκλέους 27.

Στο BarEquip.gr θα βρείτε προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους: ÜberBarTools™, Urban Bar, Naranja, Yukiwa, Carl Mertens, Spill Stop, The Original Whiskey Ball, Editions Jean Lenoir®Rosella Flowers Wild Hibiscus, Shrub, Reál Cocktail Ingredients, ODK, Monin, αναλώσιμα, καθώς και Bitters, Vintage βιβλία, αξεσουάρ για καφέ, κρασί, και είδη εξειδίκευσης στο χώρο του μπαρ.

Κεντρικό:  Πειραιά
Διστόμου 71, Καστέλα ΤK 185 33
Τ: 210 41 00 995
F: 210 41 00 994
M: 69 32 232 052
Email:. info@barequip.gr

Υποκατάστημα:  Αθήνα
Θεμιστοκλέους 27 ΤΚ 106 77
Τηλ.: 216 000 9898
Email:. athens@barequip.gr

Πώληση Λιανική και Χονδρική

 

Προφίλ εταιρίας  |   Όροι χρήσης  |   Πληρωμή  |   Αποστολές & επιστροφές  |   Όροι ασφάλειας  |   Χάρτης Site  |   Επικοινωνία

BAREQUIP Online Bar Equipment