Άδειο καλάθι                
Σύνδεση
Νέος Λογαριασμός
Επικοινωνία

ΑΡΧΙΚΗ    |     ΠΡΟΪΟΝΤΑ    |     ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ    |     ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ    |     ΠΛΟΗΓΗΣΗ    |     ΠΡΟΦΙΛ

Μεταφορικά BarEquip.gr
 Αρχική σελίδα : Κατάλογος : Νέα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

 
Άδειο καλάθι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  
Προσφορές Έρχονται σύντομα Νέα / Ανακοινώσεις

ΑΡΘΡΑ & ΕΠΙΚΑΙΡΑ

 
Αντικαταβολή
ÜberBarTools™
Rosella Flowers
Alpha
Catalogue

Νέα

 
02-08-2016    Καλοκαιρινό Ωράριο
Καλό καλοκαίρι

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημα της Barequip στην Αθήνα, θα παραμείνει κλειστό από 12/08 έως και 28/08/2016.

Για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το κεντρικό κατάστημα της Barequip στον Πειραιά, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός από το διάστημα: 13/08 έως και 16/08/2016, που θα παραμείνει κλειστό.

Καλό μήνα σε όλους!

10-05-2016    Monin Cup 2016

Το Monin Cup 2016 είναι γεγονός! Στις 7 Ιουνίου ο τελικός του Monin Cup Greece θα διεξαχθεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και θα έχει έντονο άρωμα καλοκαιριού. Θάλασσα, άμμος και cocktails!

Ο νικητής του Monin Cup Greece θα ταξιδέψει στο Παρίσι για τον τελικό του Monin Cup και θα διαγωνιστεί για τη συμμετοχή του στο Bar Convert του Βερολίνου με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το ταξίδι όμως δε θα σταματήσει εκεί, αφού θα επισκεφτεί και το Λονδίνο για ένα περιπετειώδες bar crawling σε μερικά από τα καλύτερα bars του κόσμου!

Θέλεις να πάρεις μέρος στο Monin Cup 2016 και να διεκδικήσεις μία θέση σε αυτά τα συναρπαστικά ταξίδια; Είσαι μέχρι 27 ετών;
Επισκέψου το site της Sky Spirits και στείλε μας  μία συνταγή cocktail και μία συνταγή mocktail,
μέχρι τις 3 Ιουνίου!

02-04-2016    Mediterranean Cocktail Challenge 2016

Το Skinos Mastiha Spirit σε προκαλεί να δημιουργήσεις το απόλυτο Μεσογειακό cocktail. Επίλεξε τον συνεργάτη σου, στείλτε τη συνταγή σας σαν ομάδα στο www.myskinos.com/mcc και διεκδικήστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο για να παρουσιάσετε το cocktail σας στο Bar Convent Berlin.

17-02-2016    11η Ho.Re.Ca

Η 11η HoReCa ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείξατε στα προϊόντα μας και για την επίσκεψή σας στο περίπτερο της Barequip.gr. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Είναι πάντοτε χαρά μας να σας γνωρίζουμε από κοντά.


Περιηγηθείτε στο site μας: www.barequip.gr και ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα και τις προσφορές μας.

19-01-2016    BarEquip @ Ho.Re.Ca 2016
Metropolitan Expo

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την Barequip.gr, στην 11η Διεθνή έκθεση HoReCa 2016. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, τις υποδομές και τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων και των χώρων μαζικής εστίασης στη χώρα μας. Σας περιμένουμε 12 – 15 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, στο περίπτερο της Barequip.gr, με αριθμό: 34Α στην Αίθουσα 1. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, να σας παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

31-12-2015    Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές.
Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για κάθε τι που θα κάνει την καινούρια χρονιά ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, στη BarEquip.gr και στα προϊόντα της. Το 2016 θα είμαστε κοντά σας, με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια βελτίωσης και συνέπεια. Από όλους εμάς, για όλους εσάς, θερμές ευχές για υγεία, αγάπη, χαμόγελα, ελπίδα και δύναμη!

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

16-12-2015    Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις

Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος .. Και τα δώρα πολλά ... Έτοιμες χριστουγεννιάτικες προτάσεις για δωράκια

01-12-2015    BarEquip Athens
BarEquip.gr Est 2009 και στο κέντρο της Αθήνας

Το πρώτο και μεγαλύτερο bar store της Ελλάδας με τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.


Το νέο υποκατάστημα show room όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα του site.


To BarEquip το εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οι επιτυχημένη bartenders σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Θεμιστοκλέους 27 Αθήνα Τ.: 216 000 9898




27-11-2015    Christmas Food Festival
Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος σας περιμένει 4-6 Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Το Christmas Food Festival αποτελεί τον προάγγελο των γευστικών απολαύσεων που σηματοδοτούν οι μεγάλες γιορτές του Δεκεμβρίου και η άφιξη του Νέου Έτους! Είναι μια μοναδική πρόσκληση αλλά και πρόκληση για τους χιλιάδες φίλους των ποιοτικών γεύσεων που το επισκέπτονται, καθώς παρουσιάζει, προτείνει και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν delicatessen και ποιοτικά διατροφικά προϊόντα γενικότερα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από πολλές άλλες χώρες.
Στο Φεστιβάλ μας θα δοκιμάσετε, θα συγκρίνετε, αλλά και θα αγοράσετε επί τόπου τα προϊόντα που επιθυμείτε για να στολίσει τα γιορτινά (και όχι μόνο) τραπέζια σας.

01-10-2015    «Shaker Trophy – Αθηνόραμα Bar Awards»
Ένας νέος θεσμός ξεκινάει. Ανακαλύπτουμε τα καλύτερα bars, τα αξιολογούμε και τα βραβεύουμε.

Πριν από 22 χρόνια, το Αθηνόραμα δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα θεσμό αξιολόγησης με αντικείμενο τα εστιατόρια, αρχικά της Αθήνας και αργότερα όλης της Ελλάδας. Σήμερα οι Χρυσοί Σκούφοι έχουν κατοχυρώσει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την εγκυρότητά τους και αποτελούν κορυφαίο γεγονός για το χώρο της εστίασης.


Φέτος ένας νέος, εξίσου κορυφαίος θεσμός ξεκινάει…


Τα bars, με τη ραγδαία εξέλιξη και τη σαφή ποιοτική αναβάθμισή τους τα τελευταία χρόνια, αποτελούν περισσότερο από ποτέ σημείο έλξης για τους χιλιάδες φίλους του ποιοτικού αλκοόλ και των ευφάνταστων cocktails. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πολύχρονη ενασχόληση του «αθηνοράματος» με τα bars και την απόλαυση του αλκοόλ και του κρασιού, όπως αποτυπώνεται καθημερινά στο «αθηνόραμα», το athinorama.gr και το athinoramaumami.gr, μας οδήγησαν να θεσπίσουμε τα «Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy», το νέο θεσμό ανάδειξης των καλύτερων bars της Αθήνας.«α» επιλέγει, δοκιμάζει και αξιολογεί, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα και διαδικασίες αντίστοιχες με αυτές του θεσμού των Χρυσών Σκούφων. Άλλωστε και αυτό το νέο εγχείρημα στηρίζεται στις τρεις θεμελιώδεις αρχές που χαρακτηρίζουν κάθε ενέργεια του τίτλου «αθηνόραμα» εδώ και σαράντα χρόνια: Αμεροληψία, Εγκυρότητα, Αξιοπιστία.


Οι επισκέψεις στους προς αξιολόγηση χώρους έχουν ήδη αρχίσει και η έμπειρη και καταξιωμένη γευσιγνωστική ομάδα του


Το κοινό της Αθήνας, λοιπόν, πολύ σύντομα –στις αρχές του επόμενου χρόνου– θα έχει στα χέρια του έναν πλήρη χάρτη με τα κορυφαία bars της πόλης βραβευμένα με ένα, δυο ή τρία Χρυσά Shakers. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε πολύτιμους συμπαραστάτες τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και τους ευγενικούς υποστηρικτές και χορηγούς. Η PERNOD RICARD και το PERRIER είναι ήδη δίπλα μας και συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας. Και έπεται συνέχεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και για μια συνεχή ροή ειδήσεων και παρουσιάσεων που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τις εξόδους σας.

05-03-2015    Facebook

Θα θέλαμε  να ενημερώσουμε  ότι η επίσημη σελίδα της BarEquip.gr στο Facebook   είναι https://www.facebook.com/barequip.gr


01-11-2013    4 χρόνια BarEquip.gr

Ναι, είμαστε ήδη 4 χρόνια κοντά σας με το barequip.gr να προσπαθεί με πολύ αγάπη και επαγγελματισμό να μπεί στην ζωή σας και να γίνει  το απαραίτητο εργαλείο  για τη δουλειά σας.


Σας ευχαριστούμε


Η ομάδα του BarEquip.gr

20-04-2013    Show Your Spirit
Στηρίζουμε με τη ψήφο

Φίλοι Συνάδελφοι και Έλληνες
Όλοι μας γνωρίζουμε το διαγωνισμό της Diageo show your spirit όπου μέσα από τον διαγωνισμό, οι bartenders της Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να πετύχουν, να συν-δημιουργήσουν ένα νέο spirit ή liqueur το οποίο θα καταταχθεί στα Reserve brands, τη συλλογή luxury spirits της εταιρείας. Ο νικητής θα δικαιούται 5% των καθαρών πωλήσεων για τα πρώτα πέντε χρόνια της κυκλοφορίας του προϊόντος και θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ποτό που έχουν συν-δημιουργήσει να πρωταγωνιστεί δίπλα σε παγκοσμίου φήμης brands.
Ας στηρίξουμε με την ψήφο μας τον Γιώργο Γιαννάκη από τη καβάλα. Το πάθος του και ο πλούτος της Ελληνικής φύσης τον οδήγησαν να κάνει κάτι μεγάλο!
Για να ακουστεί το Ελληνικό bartending για άλλη μια φορά σ`όλον τον κόσμο.
Ο διαγωνισμός είναι παγκόσμιου επιπέδου και η ψηφοφορία είναι μέχρι τη Κυριακή.


Θα μας πάρει λίγα δευτερόλεπτα


ψηφίστε!


https://showyourspiritcompetition.com/en-gb/vote/entries/7-george-yiannakis


 

08-03-2013    SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge 2013
Η Μεσογειακή πρόκληση bartending από το Skinos Mastiha Spirit

Η διαδικασία κατάθεσης συμμετοχών για το 3ο Mediterranean Cocktails Challenge, τον σημαντικότερο διαγωνισμό Μεσογειακού κοκτέιλ, ξεκίνησε. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Skinos Mastiha Spirit.
Ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει γίνει πια θεσμός, απευθύνεται σε bartenders  και έχει ως σκοπό τη δημιουργία και προώθηση της κουλτούρας των Μεσογειακών κοκτείλς, σε διεθνές επίπεδο. Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και Η.Π.Α.
Το cocktail που θα αναδειχθεί πρώτο στο διαγωνισμό Mediterranean Coctails Challenge 2013 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο, στο Tales of the Cocktail®.
Ήδη μερικά από τα Skinos κοκτέιλς βρίσκονται στις λίστες των πιο γνωστών bars σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ το The Med (Skinos, βασιλικός, λεμόνι) επιλέχθηκε ως ένα από τα 8 signature cocktails στο Manhattan Cocktail Classic, το μεγαλύτερο bartending γεγονός της Νέας Υόρκης.


Οι υποψήφιοι που θέλουν να λάβουν μέρος στο Mediterranean Cocktails Challenge πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά στο www.myskinos.com/mcc την αίτηση συμμετοχής μαζί με τα στοιχεία τους και την πρωτότυπη signature συνταγή τους, έως τις 15/04/2013.


Όλες οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς γύρους που θα πάρουν μέρος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο και οι τέσσερις bartenders με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στον τελικό γύρο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29/05/13.


Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής επισκεφθείτε το επίσημο site του διαγωνισμού www.myskinos.com/mcc


Μερικά λόγια για το Skinos Mastiha Spirit


O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.


Το 2011 τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας αλκοολούχων ποτών, το San Francisco World Spirits Competition.



  • Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).

  • Η συσκευασία του, λιτή στην γραμμή και στον σχεδιασμό της εκφράζει την Μεσογειακή καταγωγή του αλλά και το μοντέρνο χαρακτήρα του.

  • Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.

  • Ο Skinos Mastiha Spirit παράγεται σε ένα από τα ιστορικότερα και μεγαλύτερα ποτοποιεία της Ελλάδας όπου παράγονται διεθνή Ελληνικά προϊόντα (Metaxa Brandy).


Μερικά λόγια για την Concepts:


Η Concepts είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα δίκτυα εισαγωγής και διανομής αλκοολούχων ποτών και μπύρας. Δημιουργήθηκε το 2001 από έμπειρα στελέχη πολυεθνικών εταιριών καταναλωτικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνονται τα γνωστά σήματα DISARONNO, BUDWEISER, TIA MARIA, PITU και SKINOS. H εταιρία ξεχωρίζει για τη δημιουργία καινοτομιών, την εξαιρετική γνώση της αγοράς, το υψηλό επίπεδο στελεχιακού δυναμικού και την ισχυρή επένδυση σε ενέργειες marketing και promotion. Πρόσφατα λάνσαρε το MASTIQUA, το νέο ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο.

05-02-2013    Bartending Show στην 8η HORECA!
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στην 8η HORECA 2013 θα διοργανωθεί ένα μοναδικό show για τους επαγγελματίες Bartenders, bar managers και ιδιοκτήτες bar και cafes, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και διαγωνισμών υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ) . Στα πλαίσια του εντυπωσιακού αυτού Bartending Show θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων και τα πανελλήνια πρωταθλήματα Classic Cocktails και Flairtending, με τη συμμετοχή πολλών barmen από όλη τη χώρα, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα barman. Επίσης, μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών επιδείξεων και καινοτόμων σεμιναρίων, από κορυφαίους και εξαιρετικά έμπειρους barmen, θα παρουσιαστούν όλα τα ελληνικά spirits και θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις στα αλκοολούχα ποτά.





ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013


12:00-15:15 – Εισαγωγικό 1ο επίπεδο για τα μέλη της ΕΜΕ


15:30-18:30 – 3ος Διαγωνισμός Non Alcoholic Cocktail 2013


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013


12:30-14:30 – Σεμινάρια mixology από τον Laurent Greco


14:30-16:30 – Σεμινάρια vintage cocktails από τον Fernando Castellon


16:45-19:30 – 1ος Διαγωνισμός Ελληνικό Cocktail


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


14:45-18:00 – 18ος Διαγωνισμός Classic Cocktail 2013 (Προκριματικός γύρος)


Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


12:30-14:00 – Σεμινάριο “Cocktails in a restaurant” από τον Γιώργο Καπώνη


14:15-15:15 – Παρουσίαση “How to prepare for a flair competition”


15:30-18:00 – Τελικοί των διαγωνισμών Classic Cocktail και Flair


18:30-19:30 – Αποχαιρετιστήριο Πάρτι

04-02-2013    Πρόγραμμα κοστολόγησης συνταγών φαγητού και ποτών για επαγγελματίες με…νου!
Σεμινάριο Κοστολόγηση με...Νου!

Η ημερομηνία (Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013) διεξαγωγής του σεμιναρίου “FOOD & BEVERAGE Κοστολόγηση με...Νου!” που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 8ης HORECA πλησιάζει! Σε συνέχεια της έντονης ανταπόκρισης σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι πλέον αρκετά περιορισμένος. 


Δείτε τι συμπεριλαμβάνεται στο σεμινάριο.Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα.
Θα χαρούμε να σας δούμε στην έκθεση HORECA, τόσο στο προγραμματισμένο σεμινάριο όσο και  στο περίπτερό μας Hall 1 B38.


Με εκτίμηση,
Αντώνιος Γ. Παρούσης


Ομάδα Κοστολόγιο με...Νου!
210 42 08 731 & 6973 28 68 11


www.kostologiomenou.gr

16-11-2012    Athens Bar Show
Athens Bar Show 26-27/11/2012

Το Athens Bar Show είναι μια έκθεση(show) που απευθύνεται στον έλληνα bartender, ιδιοκτήτη μπαρ και κάθε επαγγελματία σχετικό με τα bars και τα κόκτειλ. Συνδιάζει παρουσιάσεις προϊόντων, γευσιγνωσίες, σεμινάρια από διεθνός αναγνωριμένους ειδήμονες και καταξιωμένους Έλληνες εισηγητές, διαγωνισμους για bartenders και barista.


Athens-Bar-Show-Logo-URL.jpg

12-10-2012    Συμμετέχουμε…Ho.Re.ca
ΗALL 1 – B38

H εταιρεία μας ΚΑΡΑΚΟΛΗ Κ. - ΟΡΦΑΝΟΣ Ι. ΟΕ (www.barequip.gr) συμμετέχει δυναμικά στην 8η ΗΟRECA 08-11/02/2013 και σας καλεί να την επισκεφθείτε στο περίπτερό της ΗALL 1 – B38, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα, και να βρούμε μαζί σας τις βέλτιστες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

11-04-2012    The Mixing Star
Για τη δημιουργία ενός Signature Cocktail

Παγκόσμιος Διαγωνισμός Cocktail από το Disaronno

Φρέσκο πικραμύγδαλο Σικελίας, νότες βανίλιας και η προσωπικότητα του barista, στοιχεία που βρίσκεις σε ένα signature Cocktail με την υπογραφή του πιο διάσημου Ιταλικού λικέρ Disaronno.
Το The Mixing Star, ο παγκόσμιος Διαγωνισμός bartending από το Disaronno, ψάχνει ακριβώς αυτό, τον επόμενο mixologist που θα κατακτήσει μία θέση ανάμεσα σε επαγγελματίες bartenders από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας το επόμενο signature cocktail με βάση το Disaronno Amaretto.
Σκοπός του Διαγωνισμού The Mixing Star είναι η ανάδειξη ενός επαγγελματία και έμπειρου bartender, ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους από όλον τον κόσμο!
14 φιναλίστ από 11 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, ανάμεσά τους η Αυστραλία, το Μεξικό, η Ρωσία, η Ελλάδα και η Ιταλία, ψάχνουν τον δικό τους mixologist που θα εκπροσωπήσει τη χώρα με τη δική του συνταγή, στον τελικό του Βερολίνου, στις 5 Ιουλίου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο επίσημο site www.themixingstar.com μέχρι τις 2 Μαϊου καταθέτοντας τη δική τους συνταγή. Οι πιο ευρηματικές συνταγές θα περάσουν στον επόμενο γύρο οπότε, όσοι προκριθούν, θα συναντηθούν από κοντά με την κριτική επιτροπή για live selection, σε funky στέκι της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.
Οι προκριματικοί που θα ακολουθήσουν όπως και ο τελικός του διαγωνισμού θα έχουν κινηματογραφική λάμψη, καθώς όλο το set-up και η διαδικασία θα θυμίζει σκηνικό casting ταινίας. Σε αυτό το στάδιο, οι διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν shaker με shaker για να κερδίσουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής.
Ο μεγάλος νικητής κερδίζει ένα αξέχαστο VIP ταξίδι (5 αστέρων) για 8 ημέρες στο Μουμπάι, το φημισμένο κέντρο κινηματογράφου της Ινδίας, συμμετέχοντας μάλιστα και σε μία παραγωγή του Bollywood!

05-03-2012    SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge 2012
Η Μεσογειακή πρόκληση bartending από το Skinos Mastiha Spirit

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2012 – Ξεκίνησε η διαδικασία συμμετοχών για το 2ο SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge, τον σημαντικότερο διαγωνισμό Μεσογειακού κοκτέιλ που διοραγανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα με την υποστήριξη του SKINOS MASTIHA SPIRIT..

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε bartenders από όλη την Μεσόγειο και έχει ως σκοπό τη δημιουργία και προώθηση μιας νέας κουλτούρας, των Μεσογειακών κοκτείλς, σε διεθνές επίπεδο. Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο, Ιταλία και Τουρκία.

Το cocktail που θα αναδειχθεί πρώτο στο διαγωνισμό SKINOS Mediterranean Coctails Challenge 2012 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο., στο Tales of the Cocktail® , στην Νέα Ορλεάνη..
Ήδη μερικά από τα SKINOS κοκτείλς βρίσκονται στους καταλόγους των πιο γνωστών bars σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ το SKINOS Med (Skinos, βασιλικός, λεμόνι) επιλέχθηκε ως ένα από τα 8 signature cocktails στο Manhattan Cocktail Classic (2009), το μεγαλύτερο bartending γεγονός της Νέας Υόρκης.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να λάβουν μέρος στο SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά στο www.myskinos.com την αίτηση συμμετοχής μαζί με τα στοιχεία τους και την πρωτότυπη signature συνταγή τους, έως τις 06/04/2012.
Όλες οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού θα διαγωνιστούν στις 07/05/12 στον προκριματικό γύρο και οι έξι πρώτοι σε βαθμολογία από τη διαδικασία γευσιγνωσίας του κοκτέιλ και την παρουσίαση, θα προκριθούν στον τελικό γύρο που θα διεξαχθεί στις 08/05/12, όπου θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι τρεις νικητές. Τόσο ο προκριματικός όσο και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποηθούν στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής επισκεφθείτε το επίσημο site του διαγωνισμού www.myskinos.com/mcc

Τι είναι το SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge
Το SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge αποτελεί τον πρώτο και μεγαλύτερο διαγωνισμό Μεσογειακού κοκτέιλ.
Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση της Μεσογειακής κουλτούρας και των προϊόντων της στο χώρο του Διεθνούς cocktailing και bartending.
O διαγωνiσμός διοργανώνεται με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο, Ιταλία και Τουρκία και ο νικητής συμμετέχει στο μεγαλύτερο γεγονός στον χώρο των κοκτείλς, το Tales of the Cocktail, στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Μερικά λόγια για το Skinos Mastiha Spirit
O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.
Το 2011 τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας αλκοολούχων ποτών, το San Francisco World Spirits Competition.
• Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).
• Η συσκευασία του, λιτή στην γραμμή και στον σχεδιασμό της εκφράζει την Μεσογειακή καταγωγή του αλλά και το μοντέρνο χαρακτήρα του.
• Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.
• Ο Skinos Mastiha Spirit παράγεται σε ένα από τα ιστορικότερα και μεγαλύτερα ποτοποιεία της Ελλάδας όπου παράγονται διεθνή Ελληνικά προϊόντα (Metaxa Brandy).

Μερικά λόγια για την Concepts:
Η Concepts είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα δίκτυα εισαγωγής και διανομής αλκοολούχων ποτών και μπύρας. Δημιουργήθηκε το 2001 από έμπειρα στελέχη πολυεθνικών εταιριών καταναλωτικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνονται τα γνωστά σήματα DISARONNO, BUDWEISER, TIA MARIA, PITU και SKINOS. H εταιρία ξεχωρίζει για τη δημιουργία καινοτομιών, την εξαιρετική γνώση της αγοράς, το υψηλό επίπεδο στελεχιακού δυναμικού και την ισχυρή επένδυση σε ενέργειες marketing και promotion.

11-02-2012    Hibiscus Royal

Για την γιορτή των ερωτευμένων χαρίστε στον αγαπημένο/η σας λουλούδια… και κερδίστε 10%.
Hibiscus Royal
1 Λουλούδι Rosella Wild Hibiscus με αφρώδες οίνο.

04-02-2012    Salvatore Calabrese Collection

Σας περιμένουμε στο περίπτερο της BarEquip στην έκθεση HO.RE.CA. 4-7 Φεβρουαρίου για την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της καινούργιας σειράς εργαλείων μπαρ του The Maestro Salvatore Calabrese.

31-01-2012    ProStik™ και ProBarJig™

Η οικογένεια της ÜberBarTools™ μεγάλωσε. Στο περίπτερο της BarEquip στην έκθεση 7η ΗΟRECA Hall 1 Περίπτερο D 30, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα δυο ολοκαίνουργια εργαλεία ProStik™ και Pro Bar Jig™.

10-01-2012    7η Ηo.Re.Ca
ΗALL 1 - D30

H εταιρεία μας ΚΑΡΑΚΟΛΗ Κ. - ΟΡΦΑΝΟΣ Ι. ΟΕ (www.barequip.gr) συμμετέχει δυναμικά
στην 7η ΗΟRECA 2012 και σας καλεί να την επισκεφθείτε στο περίπτερό της ΗALL 1 - D30,
όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα,
και να βρούμε μαζί σας τις βέλτιστες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για προσκλήσεις η πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104100995 η στο info@barequip.gr.

02-01-2012    Καλή Χρονιά

Η ομάδα του BrEquip εύχεται στους φίλους και συνεργάτες Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

03-11-2011    "The Bar Academy Show 2"
26-28/11/2011

Πρόκειται για το μοναδικό πανελλήνιο συνέδριο για επαγγελματίες bartenders, bar managers, F & B managers και ιδιοκτήτες bar & cafes, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τις νέες τάσεις στα αλκοολούχα ποτά, cocktails και τον κόσμο του bartending.
Τις ημέρες λειτουργίας του, το The Bar Academy Show 2 θα περιλαμβάνει:
Σεμινάρια και εισηγήσεις καταξιωμένων επαγγελματιών bartenders και baristas από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διαγωνισμούς δεξιοτήτων (Bartenders’ Challenge, Flair Challenge & Barista Challenge) βάσει διεθνών κανονισμών.
Bar Academy Awards 2011 - ανάδειξη των καλύτερων bartenders της χρονιάς.
Συμμετοχή των μεγαλύτερων εισαγωγέων και διανομέων ποτών στην έκθεση.
43η xenia Metropolitan Expo - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 26-28/11/2011

22-09-2011    Angostura Cocktail Challenge 2012 - Athens Final

Η Εταιρία Μπόικος Α.Ε. και τα Angostura Rums & Bitters με πολλή χαρά σας προσκαλούν στον Αθηναϊκό Τελικό του Angostura Cocktail Challenge. 19 Bartenders από όλη την Ελλάδα θα αναμετρηθούν για να αναδειχθεί ο/η Bartender που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Τελικό.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε 2 γύρους. Ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει στις 14:00 και οι Διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν μπροστά στην κριτική επιτροπή τα cocktail που έχουν ήδη υποβάλλει.

Ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις 20:30 και οι 9 διαγωνιζόμενοι με τις καλύτερες βαθμολογίες του πρώτου γύρου θα κληθούν να φτιάξουν 1 cocktail με τα υλικά που θα τους δοθούν μέσα σ΄ένα Mystery Box και οποιοδήποτε άλλο υλικό υπάρχει διαθέσιμο στον χώρο του Bar. Οι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν στον 2ο γύρο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε Bartender παραβρίσκεται στον χώρο ως Bar Back για να τους βοηθήσει στην εκτέλεση, αλλά όχι στη δημιουργία, της συνταγής τους.

Μετά το τέλος του 2ου γύρου θα ανακοινωθεί ο/η Νικητής/τρια και θα ακολουθήσει Party με Open Bar.

Οι κριτές του Διαγωνισμού θα είναι ο Glen Hooper από το Λονδίνο, ο Θάνος Προυναρούς από το Baba au Rum, ο Σπύρος Πατσιαλός από το Φάλτσο Bar και η Μαριάννα Μπόικου από την εταιρία Μπόικος.

08-09-2011    Angostura Cocktail Challenge 2012
ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Είσαι Bartender; Σου αρέσει να πειραματίζεσαι με νέες γεύσεις; Δουλεύεις καλά under pressure; Τα Angostura® aromatic Bitters, που αναδεικνύουν τα cocktails μας από το 1824, τώρα καλούν εσένα στο Angostura Cocktail Challenge 2012 να αναδείξεις την δημιουργικότητα, τη φαντασία σου και την τεχνική σου.
Η περιπέτεια αρχίζει στην Αθήνα, όπου κορυφαίοι Έλληνες και Κύπριοι Bartenders θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν μια θέση στον Ευρωπαϊκό τελικό του Angostura Cocktail Challenge που θα λάβει χώρα στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2011. Ο νικητής του Ευρωπαϊκού Τελικού θα συνεχίσει την περιπέτεια, ως ο Ευρωπαίος διαγωνιζόμενος, στον τελικό του Angostura Cocktail Challenge που θα γίνει στο Port of Spain του Trinidad & Tobago στις 19 Φεβρουαρίου 2012. Βέβαια, η εβδομάδα στο Trinidad δεν θα περιλαμβάνει μόνο το διαγωνισμό. Παραλίες, χορός στο μοναδικό Καρναβάλι του Trinidad και φανταστικά Angostura Rum Cocktails περιμένουν τους φιναλίστ, μαζί με τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στο Blending εκείνης της εβδομάδας παρέα με τον Master Blender της Angostura. Ο μεγάλος νικητής του Trinidad θα κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο $10.000 ως Global Brand Ambassador των Angostura® aromatic Bitters.
Ενδιαφέρεσαι; Στείλε μας τις συνταγές σου!
Για να λάβεις μέρος χρειάζεται να σκεφτείς 2 Original Cocktails, να τους δώσεις ένα δικό σου, μοναδικό όνομα και να τα στείλεις στο email marketing@boikos.gr ή στο fax 210 3452106. Μπορείς να κατεβάσεις τη φόρμα συμμετοχής στη σελίδα της Μπόικος www.boikos.gr . Το ένα σου cocktail θα πρέπει να περιέχει Angostura Rums (Reserva, 5 ετών, 7 ετών, 1919 ή 1824) ενώ και τα δύο πρέπει να έχουν μέσα τουλάχιστον 5 dashes Angostura® aromatic Bitters.

Οι υποψήφιοι που θα περάσουν από τη διαδικασία προ-επιλογής θα κληθούν να συμμετάσχουν στο Angostura Preliminary Challenge, στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2011. Σημειώνεται ότι οι διαγωνιζόμενοι που θα προκριθούν από την Κύπρο θα πρέπει να έρθουν στην Αθήνα με δικά τους έξοδα.

28-05-2011    Rosella Wild Hibiscus Flowers
Τα προϊόν Rosella Wild Hibiscus Flowers θα τα βρείτε On Line στο BarEquip.gr

Μοναδικό προϊόν, ιδιαίτερα όμορφο με πολλές δυνατότητες χρήσης τόσο στο μπαρ όσο και στην ζαχαροπλαστική αλλά και στην μαγειρική. Απλώς τοποθετήστε ένα λουλούδι σε ένα ποτήρι σαμπάνιας με μια κουταλιά από το σιρόπι του και θα έχετε ήδη μεταμορφώσει ένα κλασσικό cocktail σε μια υπέροχη δημιουργία. Οι φυσαλίδες της σαμπάνιας θα ανοίξουν σιγά σιγά το λουλούδι το οποίο μπορεί και στο τέλος να φαγωθεί αφήνοντας επίγευση από σμέουρα. Το προϊόν συλλέγεται και τοποθετείται στο βάζο με το χέρι για να διασφαλιστεί το σχήμα του σε άριστη κατάσταση και δεν περιέχει συντηρητικά. Τα συστατικά του είναι ανθός ιβίσκου, νερό και ζάχαρη και η διάρκεια ζωής του 2 χρόνια.

28-05-2011    Angostura® Bitters
Ο Μύθος Angostura Bitters

Ο μύθος των Angostura® bitters αρχίζει με τον Johann Gottlieb Benjamin Siegert, Γερμανό γιατρό, ο οποίος συναρπασμένος από το κλίμα εξερεύνησης της εποχής του, άφησε πίσω τη Γερμανία για να αναλάβει καθήκοντα Αρχίατρου στο στρατό του Bolivar στη Βενεζουέλα.

Η Ιστορία του Angostura

Το 1824 έφτιαξε ένα μοναδικό μείγμα από βότανα που το ονόμασε “Amargo Aromatico” ή aromatic bitters για την αντιμετώπιση των στομαχικών διαταραχών των στρατιωτών. Κλειδί στην επιτυχία αυτού του μοναδικού γιατρικού, ήταν η πόλη Angostura (σήμερα Ciudad Bolívar), στις όχθες του ποταμού Orinoco, η οποία ήταν σημαντικό λιμάνι της εποχής. Από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο αυτό το μοναδικό ποτό. Έως το 1830, η φήμη του Angostura® bitters είχε φτάσει έως τη Μ. Βρετανία. Το 1850 ο Dr. Siegert είχε ήδη παραιτηθεί από τη θέση του στο στρατό του Bolivar, για να αφοσιωθεί την παραγωγή των bitters.

Με τον θάνατο του Dr. Siegert, το 1870, την επιχείρηση ανέλαβαν οι γιοι του, οι οποίοι άφησαν την πολιτικά ασταθή Βενεζουέλα και μεταφέρθηκαν στο νησί Trinidad για να ιδρύσουν την Angostura Βitters Limited.

Σήμερα

Τα Angostura® bitters παράγονται στο Trinidad με την ίδια μυστική συνταγή από το 1824. Εξάγονται σε πάνω από 140 χώρες στον κόσμο.



29-04-2011    The Bitter Truth™
Τα προϊόντα της Bitter Truth™ θα τα βρείτε On Line στο BarEquip.gr

Η εταιρεία Bitter Truth™ ιδρύεται από τον Alexander Hauk και τον Stephan Berg το 2006. Μέλη των traveling mixologists, χρησιμοποιούν άριστα προιόντα για να ικανοποιούν ακόμα και τον πιο έμπειρο και 'ευαίσθητο' ουρανίσκο.

Τα bitters αρχικά ήταν θεραπευτικά ελιξήρια. Μετά την ποτοαπαγόρευση και τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο αρχίζουν να εκλείπουν.

Έτσι, ο Alexander και ο Stephan είδαν την ευκαιρία και αποφάσισαν να καλύψουν αυτή την ανάγκη για συστατικά υψηλής ποιότητας σε ποτά και cocktails.

Τώρα πλέον, χρησιμοποιούνται απο τους bartenders για να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και να προσδώσουν γεύση όπου χρησιμοποιηθούν. Σας παρουσιάζουμε την παγκοσμίως premier σειρά.


17-12-2010    Γιορτινά δώρα

Τώρα στις γιορτές , δείξτε την εκτίμηση σας σε φίλους και συνεργάτες κάνοντας τους δώρο κάποιο από τα προϊόντα του BarEquip.gr Εσείς απλώς επιλέγετε το δώρο τους και εμείς αναλαμβάνουμε να το συσκευάσουμε και να τους το παραδώσουμε μαζί με τις ευχές σας όπου και αν βρίσκονται. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@barequip.gr.

23-11-2010    Κοστολόγιο με..Νου! ®

Κοστολόγιο με..Νου!® είναι ένα εργαλείο που λείπει από τον χώρο του επισιτισμού. Ειδικά στις μέρες μας, ο ακριβής υπολογισμός και περιορισμός του κόστους παραγωγής δεν είναι πολυτέλεια αλλά επιτακτική ανάγκη. Το Κοστολόγιο με..Νου!® προσφέρει στον επαγγελματία του χώρου της εστίασης την δυνατότητα να παρουσιάζει την δημιουργική του δουλειά με έναν άκρως εξελιγμένο τρόπο, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά στοιχεία των δημιουργιών του. Στο Κοστολόγιο με..Νου!® έχουμε συμπεριλάβει την σύνθεση 2 Μενού (Εστιατορίου + Μπαρ) με την βοήθεια συνεργατών με διακρίσεις στον χώρο της εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες του προγράμματος έχουν ζωντανά παραδείγματα κοστολόγησης συνταγών, για να μπορέσουν έτσι το εισάγουν και να κοστολογήσουν τις δικές τους συνταγές (αποκλειστικά για προσωπική τους χρήση).
Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να οργανώσετε την εργασία σας καθημερινά ως Bartender επαγγελματίας. Παρέχει πολλές λειτουργίες όπως :

• Κοστολόγηση συνταγών
• Οργάνωση των συστατικών σας και των προμηθευτών από τους οποίους τα προμηθεύεστε
• Οργάνωση των μενού σας
• Χρήση της ατζέντας για τις επαφές σας
• Ξεχωριστό σημείο διαχείρισης των προμηθευτών σας
• Σημειωματάριο
• Λίστα ενδιαφέροντων άρθρων
• Food Guide με εξωτικές και σπάνιες γεύσεις από όλη την Ελλάδα
• Gallery των φωτογραφιών που χρησιμοποιείτε στο σύστημα
• Αναφορές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη πληροφορία που θέλετε από το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες απορίες η δειγματισμό επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4100995 η στο info@barequip.gr

21-11-2010    The Bar Academy Show
H Ελλάδα στη χρυσή εποχή του cocktail!!!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια εκδήλωση-συνέδριο για τους έλληνες επαγγελματίες bartenders, bar managers, ιδιοκτήτες μπαρ όπως και κάθε άνθρωπο που τον ενδιαφέρουν τα αλκοολούχα ποτά, τα cocktails και το bartending.

Το “The Bar Academy Show” θα περιλαμβάνει γευσιγνωσία αλκοολούχων ποτών, γνωστών και νέων, στην ελληνική αγορά, σεμινάρια και παρουσιάσεις από τους διάσημους και καταξιωμένους bartenders, bar consultants και επαγγελματίες του χώρου εστίασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κατά τη διάρκεια της 42η Έκθεση Χenia στο τέλος του Hall 4 Κυριακή 28/11 και Δευτέρα 29/11 από 10:00-19:00.
Προσκλήσεις και πληροφορίες καλέστε μας.

08-11-2010    6η HΟ.RE.CA

Η εταιρεία BarEquip συμμετέχει φέτος στην 6η HΟ.RE.CA (Hotel - Restaurant - Cafe), Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού που θα γίνει στο EXPO ATHENS 3-6 Φεβρουαρίου 2011. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας F08 ( Αίθουσα 6 )για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας.
Για προσκλήσεις η πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104100995 η στο info@barequip.gr.

20-07-2010    ProBostonRoll™
The ProBostonRoll™

Το νέο προϊόν της UberBarTools ProBostonRoll™ είναι διαθέσιμο στο BarEquip.gr.

19-02-2010    Για την επιχείρηση σας

Εμπιστευτείτε τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας στο BarEquip. Η γκάμα των προϊόντων μας ανανεώνεται και αυξάνεται συνέχεια, καλύπτοντας πλήρως και σε οποιαδήποτε στιγμή τις ανάγκες του καταστήματος σας.

19-02-2010    Ο τρόπος αποστολής άλλαξε

Η BarΕquip έχει ως κύριο μέλημα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, γι’ αυτό φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε για εσάς ταχύτερη παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

04-02-2010    Το BarEquip μιλάει βρώμικα

Το BarEquip εξοπλίζει το bar του Bar-Ba-Δήμου. Απολαύστε τους αγαπημένους σας ηθοποιούς να δημιουργούν πίσω από την μπάρα με προϊόντα του Barequip, κάθε Πέμπτη στις 22.15 στο Mega.

31-10-2009    BarEquip Channel

BarEquip τώρα και στο YouTube, επισκεφτείτε το και δείτε τα video από τον εξοπλισμό και άλλα στο BarEquip Channel.
www.youtube.com/barequip


 

Προφίλ εταιρίας  |   Όροι χρήσης  |   Πληρωμή  |   Αποστολές & επιστροφές  |   Όροι ασφάλειας  |   Χάρτης Site  |   Επικοινωνία

BAREQUIP Online Bar Equipment